Portada > Actualitat > Notícies > Dol oficial per les víctimes del coronavirus

Dol oficial per les víctimes del coronavirus

29/05/2020

Piera s’adhereix als 10 dies de dol oficials aprovats pel Consell de Ministres en record a les persones que han perdut la vida a causa de la pandèmia

Com la resta de municipis de l’Estat, Piera s’ha afegit als 10 dies de dol oficial aprovats pel Consell de Ministres per les gairebé 27.000 víctimes mortals que el coronavirus ha deixat a tot Espanya. Es tracta del període de dol més llarg de l'actual etapa democràtica. 

Des del passat dimarts 27 de maig i fins a la mitjanit del dia 6 de juny, les banderes dels edificis públics i vaixells de l’Armada onejaran a mitja asta a l’exterior i amb un crespó negre a la punta del pal a l’interior.

La mesura pretén fer arribar el condol de la societat a totes les persones que han perdut un amic o familiar a causa de la pandèmia.   

Arxivat a: Salut
Banderes mitja asta