Portada > Actualitat > Notícies > Se suspèn la celebració de la Festa Major

Se suspèn la celebració de la Festa Major

27/08/2020

L’esdeveniment ha quedat anul·lat per la situació sanitària actual a Catalunya

L’Ajuntament de la Vila de Piera ha decidit suspendre la Festa Major d’enguany. La situació actual a causa de la Covid-19 ha obligat el consistori a prendre aquesta decisió.

La iniciativa estava prevista del 4 al 8 de setembre, amb una programació planificada per complir totes les mesures de seguretat, com comptar amb aforament limitat amb entrades gratuïtes numerades, controladors d’accés amb presa de temperatura, obligatorietat de dur mascareta, mantenir la higiene de mans i la distància entre persones. Però finalment, s’ha optat per prendre la dura i costosa decisió d’anul·lar la Festa Major.

Després de la roda de premsa del President de la Generalitat de Catalunya i valorant la situació sanitària actual, es va anul·lar el festival gastronòmic Pieradegusta, i avui se suma la suspensió de la Festa Major.

Des del consistori, es creu fermament que la cultura és segura, i que cal donar suport a tots els artistes i treballadors d’aquest àmbit. I és per això, que s’està treballant per poder dur a terme un cicle cultural els divendres del mes de setembre. Complint totes les mesures de seguretat i emmirallant-nos amb models d’èxit com el Música En Viu del passat mes de juliol o el Cap de Setmana Jove de principis d’agost.

Amb l’esperança que l’any vinent es pugui tornar a gaudir de la Festa Major amb més força que mai, en aquests moments toca fer una crida a la prudència i a la responsabilitat de la ciutadania i, per tant, s’opta per emplaçar aquesta celebració l’any 2021.

Arxivat a: Festa Major
Portada Festa Major 2020

Arxius adjunts