Portada > Actualitat > Notícies > Es posa en marxa la campanya de vacunació de la grip

Es posa en marxa la campanya de vacunació de la grip

19/10/2020

S’ha habilitat un espai a la Nau de Cal Sanahuja per a garantir les mesures de seguretat davant la COVID-19 i evitar la saturació del centre d’atenció primària

Amb la voluntat de protegir les persones especialment vulnerables, es posa en marxa a Piera la campanya de vacunació de la grip. Aquest any, degut a l’actual situació sanitària derivada de la COVID-19, es considera més important que mai que els col·lectius de risc puguin accedir a la vacuna per evitar les complicacions que comporta la malaltia. Com en anys anteriors, es prioritzarà la gent de 60 o més anys, les dones embarassades, les persones amb malalties cròniques i els assistents o convivents amb persones en condició de risc.

La vacunació es farà a la Nau de Cal Sanahuja de dilluns a divendres de 9.30 a 19.30 hores. S’ha habilitat aquest espai de manera excepcional amb la voluntat de garantir les mesures de seguretat davant la COVID-19 i per evitar que es col·lapsi el centre d’atenció primària.

El període de vacunació durarà fins a finals del mes de novembre. Per accedir a la vacuna cal demanar cita prèvia de forma telemàtica a través de La Meva salut o trucant al telèfon del CAP, al 93 778 84 95.

Es recorda la ciutadania que no n’hi ha prou amb vacunar-se de la grip una sola vegada. Cal fer-ho cada any atès que els virus gripals varien i la vacuna s’adapta cada temporada per mantenir la seva efectivitat. També cal tenir en compte que la vacuna de la grip no protegeix de refredats ni d’altres infeccions respiratòries víriques.

Arxivat a: Salut
Vacunació de la grip
Col·lectius de risc de la grip