Portada > Actualitat > Notícies > Crida a la ciutadania per a mantenir les reserves de sang

Crida a la ciutadania per a mantenir les reserves de sang

21/10/2020

El proper dilluns, 26 d’octubre, es podran fer donacions al Casal per a joves i grans però serà necessari demanar cita prèvia

El Banc de Sang i Teixits posa en marxa una nova campanya de donació de sang a Piera amb la voluntat de mantenir les reserves en els nivells habituals als centres hospitalaris. Enguany, les necessitats de sang són més elevades per la represa d’operacions que s’havien ajornat durant les setmanes més dures de la pandèmia.

El dilluns, dia 26 d’octubre, els veïns i veïnes podran donar sang de 10 a 14 h i de 17 a 21 h al Casal per a joves i grans. Per a fer-ho, serà necessari reservar prèviament a través del web www.donarsang.gencat.cat. Cal recordar que la COVID-19 no es pot transmetre per la sang, amb la qual cosa, el procés de donació i transfusió compta amb la seguretat habitual.

Recordem que pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut, tingui més de 18 anys i pesi 50 quilos o més. Per donar sang no cal estar en dejú. Des del Banc de Sang es fomenta la donació com un acte de responsabilitat ciutadana i com una acció de compromís social. La sang és necessària sempre i tothom en pot donar destinant només 20 minuts del seu temps.

Arxivat a: Salut
Marató de donació de sang 2018
Acapte de sang del 26 d'octubre de 2020