Portada > Actualitat > Notícies > Es reforça la plantilla de la Policia Local de Piera

Es reforça la plantilla de la Policia Local de Piera

23/10/2020

Aquesta és una de les accions que té previst dur a terme l’Ajuntament amb la voluntat de millorar la seguretat a la vila i garantir la qualitat de vida de la ciutadania

L’Ajuntament de Piera ha aprovat les bases de la convocatòria per accedir a dues places vacants d’agent de la Policia Local, mitjançant el sistema de concurs-oposició lliure. Les dues persones que obtinguin millor resultat passaran a ser funcionaris/àries de carrera i la resta passaran a formar part d’una borsa de treball per a cobrir futures vacants, baixes o necessitats puntuals.

Entre els requisits per poder optar a aquests llocs de treball hi ha tenir la ciutadania espanyola, haver complert 18 anys i no superar l’edat de jubilació forçosa, comptar amb una titulació mínima, carnet de conduir de la classe A2 i B, una alçada mínima de 1,60 metres en les dones i 1,65 metres en els homes i un compromís de permanència de 2 anys en el lloc de treball assignat. El procés de selecció inclourà una valoració de determinades condicions de formació, mèrits o nivell d'experiència relacionats amb la tasca policial a exercir i en la superació de les proves corresponents.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 12 de novembre.

Podeu consultar les bases de la convocatòria en el document adjunt. 

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Policia Local

Arxius adjunts