Portada > Actualitat > Notícies > Nou servei per a tramitar en línia la comunicació de crema

Nou servei per a tramitar en línia la comunicació de crema

29/10/2020

El Departament d’Agricultura, Pesca i Alimentació posa en marxa aquest nou tràmit per a reduir els desplaçaments de la ciutadania

La Generalitat de Catalunya ofereix un nou servei a la ciutadania i les empreses per a tramitar autònomament i de forma telemàtica les comunicacions de crema. L’objectiu és facilitar que els veïns i veïnes de Piera no s’hagin de desplaçar fins a l’Ajuntament per a fer aquest tràmit que a partir d’ara poden dur a terme per internet des de casa. La comunicació d’activitats de crema individuals es pot fer a través del portal tramits.gencat.cat.

Amb aquesta iniciativa es pretén millorar el servei a la ciutadania i reduir l’atenció presencial. Tot i així, les persones que no puguin fer-ho telemàticament, poden fer el tràmit com fins al moment, adreçant-se a l’Ajuntament.

Recordem que el període de comunicació de crema es va iniciar el passat dia 16 d’octubre i finalitzarà el 14 de març del 2021. Les persones que tinguin previst fer foc en terrenys forestals i a la franja de 500 metres que els envolta, no necessiten una autorització administrativa però sí que ho han de comunicar prèviament.

Arxivat a: Medi ambient
Crema brancatge