Portada > Actualitat > Notícies > El Centre de Dia Mar i Cel celebra la Castahalloween

El Centre de Dia Mar i Cel celebra la Castahalloween

02/11/2020

Persones usuàries i treballadores s’han disfressat per a l’ocasió i han gaudit de la festa menjant castanyes i panellets

Amb motiu de la celebració de Tots Sants, el Centre de Dia Mar i Cel ha volgut gaudir de les dues festivitats típiques d’aquestes dates: la Castanyada i Halloween. El passat divendres, dia 30 d’octubre, les persones treballadores del servei, així com els usuaris i usuàries, van participar en diferents activitats proposades per a gaudir de la seva pròpia Castahalloween.

El primer que van fer va ser disfressar-se amb motius diversos. Després van coure castanyes i van organitzar un ball de disfresses, sempre garantint el compliment de les mesures preventives per evitar els contagis de la COVID-19. Posteriorment, van acabar la jornada menjant panellets.

La celebració de dates assenyalades, com la de Tots Sants, és només una de les propostes que s’organitzen de forma periòdica per a dinamitzar l’activitat al centre.

Arxivat a: Benestar social
Castahalloween al Centre de Dia Mar i Cel
Castahalloween al Centre de Dia Mar i Cel
Castahalloween al Centre de Dia Mar i Cel