Portada > Actualitat > Notícies > Josep Llopart es converteix en el nou alcalde de Piera

Josep Llopart es converteix en el nou alcalde de Piera

04/12/2020

Aquest migdia s’ha celebrat un ple extraordinari en el qual s’ha aprovat la moció de censura presentada de forma conjunta per Junts per Piera, PSC i Ara es Demà

El ple de l’Ajuntament de Piera ha aprovat la moció de censura presentada fa només uns dies pels grups municipals Junts per Piera, el Partit dels Socialistes de Catalunya i Ara es Demà, i que ha proclamat Josep Llopart com a nou alcalde de Piera. 

La sessió s’ha celebrat a les dotze del migdia i ha estat presidida per una mesa d’edat formada per les regidores Margarita Rivademar, que ha actuat com a presidenta, i Julia Bueno, com a vocal. L’únic punt a tractar ha estat la moció de censura que ha defensat el primer tinent d’alcalde i candidat a l’alcaldia, Josep Llopart, assegurant que l’acord amb el partit dels Socialistes i Ara es Demà ha sorgit d’una voluntat conjunta de treballar pel bé de la vila de Piera. Posteriorment, han utilitzat el seu torn de paraula en Jordi Madrid, alcalde fins fa només uns dies, quan va presentar la seva dimissió, i la resta de portaveus dels grups municipals. 

Un cop finalitzades les intervencions s’ha procedit a la votació que ha comptat amb els vots favorables de Junts per Piera, PSC-CP i AED-ECG, els vots en contra d’ERC, CUP i PP i l'abstenció de C's. Aprovada la moció, s’ha proclamat Josep Llopart com a nou alcalde de Piera, el qual ha pres possessió del càrrec i ha adreçat unes paraules a les persones assistents. 

En els propers dies es donarà a conèixer el nou cartipàs municipal.

Arxivat a: General
Ple municipal - elecció nou alcalde
Ple municipal - elecció nou alcalde