Portada > Actualitat > Notícies > Visita inaugural a la Piera Moderna

Visita inaugural a la Piera Moderna

24/12/2020

Una dotzena de veïns i veïnes van gaudir d’aquesta proposta que els va portar a llocs emblemàtics de la vila com el Foment, Cal Tarafa o Casa Sastre

El passat diumenge, dia 20 de desembre, es va organitzar la primera visita guiada per la Piera Moderna. Una dotzena de persones, veïnes de la vila, van participar en aquesta sortida inaugural que pretenia recórrer els darrers 400 anys de la història de Piera. La visita va estar conduïda per una persona dinamitzadora que els va portar fins a espais molt representatius de la vila com el Foment, Cal Tarafa o Casa Sastre. A més de conèixer el patrimoni arquitectònic de la vila, les visites van permetre descubrir detalls i anècdotes viscudes a Piera tant en l’època Moderna com la Contemporània.

Les visites s’oferiran cada tercer diumenge de mes. La primera era gratuïta i estava oberta només als veïns i les veïnes de Piera. La sortida es va dur a terme complint totes les mesures de seguretat previstes per a evitar els contagis de la COVID-19. A partir del mes de gener, les visites s’obriran a tothom i tindran un cost de 5 euros per persona (només els adults). Les inscripcions s’hauran de fer a través del web www.anoiapatrimoni.cat.

Arxivat a: Turisme
Visita inaugural Piera Moderna
Visita inaugural Piera Moderna
Visita inaugural Piera Moderna

Arxius adjunts