Portada > Actualitat > Notícies > Es convoca el sorteig per escollir els membres de les meses electorals

Es convoca el sorteig per escollir els membres de les meses electorals

20/01/2021

Aquest migdia se celebrarà una junta extraordinària per a garantir el procés electoral en cas que finalment el 14 de febrer se celebrin les eleccions al Parlament de Catalunya

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha suspès de manera cautelar el decret que ajornava les eleccions previstes inicialment per al dia 14 de febrer de 2021. Davant aquesta mesura, l’Ajuntament de Piera ha decidit convocar avui dimecres una junta extraordinària pública per a designar els membres de les meses electorals i garantir així que, si es manté aquesta data, es puguin celebrar les eleccions per a escollir els nostres representants al Parlament de Catalunya per als propers quatre anys.

El govern català havia decidit posposar les eleccions autonòmiques al 30 de maig davant l’actual situació sanitària. La presentació de recursos per part de diferents advocats i organitzacions han portat al TSJC a suspendre provisionalment el decret i obligar a reprendre la maquinària electoral. La Generalitat de Catalunya ha anunciat que recorrerà aquesta suspensió atès que la convocatòria de les eleccions del passat 21 de desembre ja preveia el possible ajornament per motius sanitaris. 

Es preveu que el tribunal anunciï la resolució definitiva a finals d’aquesta setmana o durant la setmana vinent.

Arxivat a: General
Sala de Plens