Portada > Actualitat > Notícies > Marina Francisco és proclamada Segona Dama de la Catalunya Central

Marina Francisco és proclamada Segona Dama de la Catalunya Central

17/05/2021

La pubilla de Piera va ser escollida en l’acte que es va celebrar el passat dissabte a Navarcles i serà una de les representants de la cultura catalana arreu del país

Navarcles va acollir el passat dissabte el certamen del Pubillatge de la Catalunya Central 2021. Aquesta edició, impulsada per l’associació Foment de les Tradicions Catalanes, es va poder fer celebrar després que l’acte del 2020, que s’havia de fer a Balsareny, va ser suspès per la pandèmia. La pubilla de Piera, Marina Francisco i Culla, va ser escollida Segona Dama. La pierenca va expressar la seva alegria pel fet d’haver recuperat el pubillatge i per tenir l’oportunitat de representar la cultura catalana arreu del país. 

L’acte va proclamar com a Pubilla de la Catalunya Central a Núria Roca i Lladó, de Gironella, i com a Hereu al manresà Adrià Hervàs i Delgado. La Primera Dama és Núria Obradors i Matamala. El Primer i Segon Fadrí són des de dissabte el solsoní Ferran Castells Riu i José Moya Moreno, de Castellbell i el Vilar. Un total de deu noies i sis noies de les comarques de l’Anoia, Osona, el Berguedà, el Bages i el Solsonès van participar en aquesta elecció, durant la qual es van haver de sotmetre a un examen que va incloure una prova escrita sobre cultura general i una entrevista del jurat. Posteriorment, es va fer un reconeixement als anteriors representants, seleccionats l’any 2019 i que no havien deixat el càrrec degut a la pandèmia. 

El certamen, que es va retransmetre a través del canal de YouTube de l’Ajuntament de Navarcles, va estar presentat per Laia Medalla i Albert Colell i va finalitzar amb tothom dempeus cantant l’himne de Catalunya.

Arxivat a: Cultura
Pubillatge de la Catalunya Central 2021
Pubillatge de la Catalunya Central 2021
Pubillatge de la Catalunya Central 2021
Pubillatge de la Catalunya Central 2021