Portada > Actualitat > Notícies > La Festa de la Diversitat arriba a la seva 14a edició

La Festa de la Diversitat arriba a la seva 14a edició

29/06/2021

Aquest dissabte, dia 3 de juliol, el parc del Gall Mullat acollirà aquest esdeveniment que vol fomentar valors, com la solidaritat i la cooperació, i donar a conèixer cultures d’arreu del món

Piera recupera la Festa de la Diversitat, una celebració que l’any passat es va haver de suspendre per la COVID-19 però que torna amb més força que mai, complint totes les mesures de seguretat i prevenció per a evitar contagis. Com en anteriors ocasions, serà una festa solidària que s’organitza amb la finalitat de donar a conèixer cultures d’arreu del món, conscienciar dels riscos d’exclusió social de les persones de cultures foranes i fomentar entre la ciutadania valors com la solidaritat i el respecte a la diversitat.

El dissabte dia 3 de juliol, a partir de les 18 hores, el parc del Gall Mullat acollirà activitats diverses com danses i exhibicions d’arreu, concerts en directe, un espectacle familiar i batucades. Hi haurà també un servei de bar i un sopar a càrrec de l’organització.

La catorzena edició de la festa està organitzada per l’Associació Diversitat Piera amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Colla dels Diables i l’Associació de Dones de Piera.

Arxivat a: Solidaritat
Festa de la Diversitat 2021

Arxius adjunts