Portada > Actualitat > Notícies > Piera tanca una Festa Major molt participativa i segura

Piera tanca una Festa Major molt participativa i segura

13/09/2021

Tot i que es va ampliar l’aforament del Gall Mullat, va haver-hi actes que van exhaurir ràpidament les entrades com el concert del grup El Pot Petit i el GuatelePiera

El castell de focs va tancar ahir diumenge la programació d’activitats de la Festa Major de Piera, que s’ha celebrat del 3 al 12 de setembre. Han estat gairebé deu dies de propostes culturals, lúdiques i esportives organitzades majoritàriament amb aforaments limitats i reserva prèvia per garantir el compliment de les mesures de prevenció davant la Covid. La meteorologia ha condicionat alguns dels actes de la festa, com el pregó i el concert de la Banda- Orquestra de Piera (BOP), que es van traslladar a l’Església de Santa Maria de Piera. La resta d’activitats es van poder celebrar sense incidents gràcies a una carpa gegant que es va instal·lar al Gall Mullat. 

Entre els actes amb més participació de la ciutadania cal destacar el GuatelePiera i el concert del grup El Pot Petit, que van exhaurir les entrades poc després que es posessin a la venda. I això que es van ampliar els aforaments, després de revisar els protocols establerts pel Procicat, i es van posar a la venda més entrades per donar resposta a la demanda existent. Gran acollida van tenir també altres propostes com la Festa Flaix FM i Devotion, un escape room, concerts, una marxa solidària contra el càncer i una tarda inclusiva per als infants amb propostes diverses com jocs sense soroll i una festa de l’escuma. El dia 8 de setembre no van faltar l’ofici de festa major, les sardanes i el concert amb l’Orquestra Costa Brava. 

Pel que fa a les activitats esportives, es va jugar el trofeu Vila de Piera de Veterans, que aquest any s’ha emportat el CF Poble Sec després de guanyar l’equip local per zero gols a tres. També en el marc de la Festa Major es van celebrar els 60 anys de l’HC Piera amb un acte molt emotiu en el qual es van lliurar les plaques com a socis d’honor als antics presidents i a Pepito Batlle, per tot el treball que ha fet al club.  

Com ja és habitual, els actes de commemoració de la Diada de l’Onze de Setembre van formar part de la programació de la Festa Major amb una missa, l’ofrena floral a Rafael Casanovas, un concert, una paella popular amb carmanyola i havaneres. Ahir diumenge, la trobada d’entitats, la proclamació del pubillatge de Piera 2021 i el tradicional castell de focs tancaven la celebració. 

Des de l’Ajuntament es vol agrair la implicació de les entitats i la participació i la col·laboració de la ciutadania que va fer possible viure una Festa Major amb seguretat.

Arxivat a: Festa Major
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Festa Major 2021
Activitats esportives
Activitats esportives
Festa Major 2021