Portada > Actualitat > Notícies > Aquest setembre es millora la sala de fitness de La Piscina de Piera

Aquest setembre es millora la sala de fitness de La Piscina de Piera

17/09/2021

Del 21 al 30 d’aquest mes es duran a terme un seguit d’actuacions que inclouran l’adequació de la sala i la renovació de l’equipament esportiu

Amb la voluntat de garantir i millorar la qualitat dels equipaments esportius, aquest mes de setembre està previst renovar la sala de fitness de La Piscina de Piera. El projecte preveu l’adequació de l’espai i la renovació de la maquinària de cardio, musculació, funcional i el material de pes lliure, i s’ha dissenyat tenint en compte una distribució lògica i coherent, on es respectin els fluxos de persones i s’ofereixi una millora de l’experiència en la sala. Aquest nou disseny ha tingut en compte la normativa vigent per fer front a la Covid-19 delimitant bé els espais i permetent les distàncies entre persones usuàries. Els treballs s’iniciaran el dia 21 de setembre i està previst que finalitzin el dia 30 del mateix mes. La voluntat és minimitzar les molèsties a les persones usuàries del centre. 

El dia 21, per poder iniciar les millores, es tancarà la planta 1. Es mourà la maquinària de musculació a la sala 1 d’activitats dirigides amb la intenció que les persones abonades puguin seguir l’entrenament de musculació en aquest espai a partir del dia 22, que és quan s’iniciaran les actuacions a la sala de fitness. Del 23 al 27 de setembre s’instal·larà el terra tècnic, es retirarà la maquinària antiga i s’hi instal·larà la nova. El dia 28 es revisarà i es posaran en marxa els nous aparells per garantir el seu bon funcionament.  Finalment, el dia 29 es realitzarà una neteja a fons de tota la planta 1, per poder obrir al públic el dia 30 la nova sala de fitness.

Arxivat a: Esports
La Piscina de Piera