Portada > Actualitat > Notícies > Inscripcions obertes per participar en activitats lúdiques destinades al jovent

Inscripcions obertes per participar en activitats lúdiques destinades al jovent

10/11/2021

Entre els mesos de novembre i desembre, s’han programat diferents propostes com un taller de teatre social, una trobada al sotabosc, una formació forestal i una activitat amb cavalls

Amb la voluntat d’oferir alternatives de lleure al jovent de Piera, l’Ajuntament ha programat diferents activitats que es duran a terme durant els mesos de novembre i desembre. La primera será un taller de teatre social per a adolescents que es farà el proper dia 26, a les 18 hores, al Foment. La companyia La Xixa Teatre será l'encarregada d’impartir aquesta sessió durant la qual es treballaran temes relacionats amb el racisme i la inclusió social. El taller està destinat a un públic adolescent de 15 a 18 anys. Per participar-hi caldrà enviar un correu electrònic amb les dades de contacte a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

D’altra banda, el dissabte 4 de desembre es realitzaran les anomenades trobades al sotabosc. La sortida es farà a les 10 hores des de l’àrea de pícnic de la Font del Prat amb l’objectiu de conèixer com funcionen els sistemes forestals del municipi. Caldrà formalitzar les inscripcions en aquest enllaç.

Finalment, el dissabte 11 de desembre, el jovent de Piera podrà participar en una formació forestal sobre l’ús i el manteniment de les màquines desbrossadores. El mateix dia a la tarda, s’ofereix una activitat lúdica amb cavalls a l’Hípica la Lluna.

Arxivat a: Joventut
Joventut