Portada > Actualitat > Notícies > El Teatre Foment acull un nou cicle de teatre familiar

El Teatre Foment acull un nou cicle de teatre familiar

11/01/2022

La primera representació, recomanada per a infants a partir dels 5 anys, arribarà el dia 16 de gener i portarà per títol Orbital

Durant el primer trimestre de l’any es posarà en marxa un nou cicle de teatre familiar recomanat per a infants a partir dels 5 anys. La iniciativa, que s’oferirà un cop al mes al Teatre Foment de Piera i tindrà un preu simbòlic d’1 euro, inclourà la possibilitat de participar en un taller infantil.

La primera representació, Orbital, hi arribarà el dia 16 de gener; el 20 de febrer les famílies podran gaudir-hi de l’espectacle Sabates vermelles, i, finalment, el dia 20 de març hi tindrà lloc l’obra Manera de parlar. Les funcions començaran a les 11.30 hores.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Teatre Foment