Portada > Actualitat > Notícies > Entra un funcionament un nou canal de comunicació al servei de la ciutadania

Entra un funcionament un nou canal de comunicació al servei de la ciutadania

01/02/2022

Es posa en marxa una nova aplicació per a dispositius mòbils que permet donar més fluïdesa a la relació entre el veïnat i l’administració local

L’Ajuntament ha creat una nova eina amb què vol millorar la comunicació entre la ciutadania i l’Administració local: es tracta d’una aplicació per a dispositius mòbils a través de la qual els veïns i les veïnes de Piera poden comunicar de manera ràpida i àgil qualsevol incidència o desperfecte que detectin a la via pública.

L’app també ofereix a les persones usuàries la possibilitat de consultar l’agenda i les principals notícies sobre la vila publicades al web municipal, així com rebre notificacions sobre aquells temes que siguin del seu interès. La nova aplicació mòbil està disponible per a Android i IOS i es pot descarregar de manera gratuïta.

Arxivat a: Comunicació
Aplicació per a dispositius mòbils