Portada > Actualitat > Notícies > Es substitueixen les cobertes de la Nau de Cal Sanahuja

Es substitueixen les cobertes de la Nau de Cal Sanahuja

01/02/2022

L’Ajuntament s’ha reunit prèviament amb els veïns i les veïnes afectades per informar-los de el procés que seguirà la retirada d’aquests elements de fibrociment

Aquest mes de febrer comencen les obres de retirada i substitució de les cobertes de Cal Sanahuja. Aquests elements són de fibrociment i, davant la sospita de la presència d’amiant, l’Ajuntament va encarregar un projecte per a saber, d’una banda, si n’hi havia i, de l’altra, com hauria de realitzar-se la retirada d’aquest perillós material contaminant perquè no comportés cap risc per a la salut.

Els treballs compliran amb les disposicions mínimes de seguretat i salut aplicables a les obres amb risc d’exposició a l’amiant: tots els operaris aniran equipats amb EPI i es ruixarà amb un producte fixador la superfície de les planxes per a evitar la dispersió de partícules. Un cop retirat el material, s’encapsularà amb plàstics i s’identificarà de manera adequada. L’Ajuntament s’ha reunit amb els veïns i les veïnes afectades per informar-los sobre quin serà el procediment a seguir. Un cop s’hagin retirat les antigues cobertes es procedirà a la col·locació de les noves.

Arxivat a: Obres i serveis
Cobertes de la nau de Cal Sanahuja