Portada > Actualitat > Notícies > Piera recull material bàsic per a Ucraïna

Piera recull material bàsic per a Ucraïna

03/03/2022

S’han establert diferents punts de recollida per tal que la ciutadania pugui fer les seves aportacions de menjar no perible, medicaments o material sanitari

A Piera s'han establert diferents punts de recollida de material per donar suport a la població ucraïnesa. Dones de Piera recollirà material el dia 5 de març durant la I Fira de la Dona, ubicada al Gall Mullat, en horari de 12  a 20.30 h. També, des del dilluns 7 de març fins al divendres 11, de 17 a 19.30 h sota l'escenari del Gall Mullat. Per a més informació, podeu contactar-hi enviant un correu electrònic al mail (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o als telèfons 617 20 28 77 (Irene) o 616 81 94 12 (M. Carmen).  

D'altra banda, també es farà la recollida a la Papereria Dalmau (C/ Pau Clarís, 14) en el seu horari habitual. Podeu contactar també amb la Claudia Castillo, del barri de Can Claramunt, al telèfon 686 494 263. 

El material necessari seria menjar no perible, com ara envasat en llaunes de llarga caducitat, cafè, llet en pols, menjar per a nadons, bolquers, sacs de dormir, mantes, roba d'abrigar en bon estat i medicaments o material sanitari. És important no portar productes en pots de vidre: tot en llauna o plàstic.  

Des dels canals oficials de l'Ajuntament anirem actualitzant els nous punts de recollida. 

Arxivat a: Solidaritat
Bandera Ucraïna
Recollida de material en suport a Ucraïna