Portada > Actualitat > Notícies > Com puc ajudar les víctimes del conflicte a Ucraïna?

Com puc ajudar les víctimes del conflicte a Ucraïna?

14/03/2022

La Generalitat recomana com a forma més efectiva d'ajuda les aportacions econòmiques que es poden fer a través de diferents organitzacions amb seu a Catalunya

Durant les setmanes vinents es preveu que arribin a la comarca un important nombre de persones refugiades procedents d'Ucraïna.

La Generalitat de Catalunya recomana, com a forma més efectiva d'ajuda, les aportacions econòmiques. Aquestes són les vies per poder ajudar-les:


Via d'acollida de refugiats:

Si estàs interessat a acollir una família o un menor, omple el formulari que trobaràs en el següent enllaç o envia un correu electrònic a l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) amb l'assumpte "Oferiments Ucraïna". D'altra banda, si estàs interessat a acollir a menors que no disposen de tutor legal, pots contactar al telèfon 116 111 o al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Via econòmica per col laborar:

Hi ha diferents vies per col laborar-hi econòmicament. La Generalitat ha posat a disposició una llista amb diferents organitzacions amb seu a Catalunya:

Per estar al corrent de les actualitzacions, seguiu els canals oficials.

Tens un habitatge buit en propietat?

Pots llogar-lo o cedir-lo per l'acollida de persones refugiades. Si hi estàs interessat cal que facis arribar un correu a l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) indicant a l'assumpte OFERIMENTS UCRAÏNA.  

Vols oferir-te com a persona voluntària?

Pots col·laborar a través de la mentoria o fent suport en l'aprenentatge de la llengua, entre d'altres tasques. Si hi estàs interessat contacta amb el Consell Comarcal de l'Anoia a través de l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i t'informaran.

Arxivat a: Solidaritat
Suport a Ucraïna