Portada > Actualitat > Notícies > El CAP als barris arriba a Can Bonastre

El CAP als barris arriba a Can Bonastre

29/03/2022

El projecte, que ja va estar en marxa a Can Claramunt durant el mes passat, inclourà una xerrada informativa, tallers i una sessió d’exercici físic

Durant els mesos d'abril i maig, “El CAP als barris" serà present a Can Bonastre amb diverses sessions i tallers de tota mena. El projecte està destinat a les persones de més de 65 anys i es durà a terme tots els dimecres del mes d'abril i els dos primers de maig, fins al dia 11. L’horari serà d'11.30 a 13 hores a l'Associació de Veïns de Can Bonastre. 

El projecte arrancarà el primer dimecres d'abril amb un taller de memòria. De cara a la segona sessió, el 13 d'abril, hi ha previst un taller sobre gestió emocional, mentre que per al dia 20 hi haurà una xerrada informativa sobre l'ús de l'app La Meva Salut. A l'última sessió del mes d'abril hi haurà una activitat d'exercici i activació del cos. Les darreres sessions, ambdues al mes de maig, tractaran sobre dependència i discapacitat, i la segona sobre nutrició. Es farà també un acte de cloenda per posar fi al projecte.

Arxivat a: Salut
Nou CAP