Portada > Actualitat > Notícies > El pierenc Joel Trulls, campió nacional de Street Workout 2022

El pierenc Joel Trulls, campió nacional de Street Workout 2022

30/03/2022

Aquest triomf li ha permès obtenir una plaça classificatòria per competir al mundial que es disputarà a Leganés el pròxim 28 de maig

El pierenc Joel Trulls es va proclamar el passat dissabte campió de la SWUB Nacional d'Espanya al Pavelló Europa de Leganés. Trulls va competir contra altres atletes del territori espanyol en format batalles cara a cara, és a dir, cada esportista tenia dues rondes de 45 segons per demostrar les seves habilitats a les barres i eren puntuats pels jutges de l'esdeveniment.

Es valoraven aspectes com el freestyle, els exercicis estàtics amb tensió, una correcta tècnica i una originalitat en la combinació de moviments. Les habilitats de Trulls a les barres, juntament amb una bona actuació i les combinacions complexes d’exercicis estàtics i dinàmics, li van donar la victòria per revalidar el títol de campió nacional que ja va aconseguir l’any 2019.

Degut a la situació pandèmica, les competicions de Street Workout havien patit una aturada temporal llarga i, amb aquest retorn, s'ha pogut comprovar que el nivell mostrat per part dels atletes és cada cop més alt.

Joel Trulls, com a guanyador del SWUB Nacional, va obtenir una plaça classificatòria per competir al Mundial SWUB IV de Leganés el pròxim 28 de maig, competició en la qual el pierenc ja ha participat i en la qual espera un nivell molt exigent per part dels seus competidors. Trulls, de 23 anys, tindrà l'oportunitat de millorar el quart lloc que va obtenir en l'últim Mundial disputat.

Cal recordar que Joel Trulls participarà al mundial SWUBIV el proper 28 de maig a Leganés. El podeu seguir en streaming a través de l'enllaç twitch.tv/jordanbioco.

Arxivat a: Esports
Joel Trulls
Joel Trulls
Joel Trulls
Joel Trulls