Portada > Actualitat > Notícies > Toni Bou suma la seva 15a victòria al Palau Sant Jordi

Toni Bou suma la seva 15a victòria al Palau Sant Jordi

11/04/2022

El pilot de Piera continua imbatut al Mundial assolint la quarta victòria consecutiva després de Niça, Chalon-sur-Saône, Madrid i Barcelona

El pierenc Toni Bou es va tornar a proclamar guanyador de la que es considera la prova més exigent del Mundial de X Trial. Aquesta quarta prova del Mundial després de la de Niça, Chalon-sur-Saône i Madrid, es va disputar ahir diumenge a la tarda al Palau Sant Jordi. Aquesta temporada, el Mundial X-Trial ha recuperat el tradicional esquema de competició, format per dues rondes classificatòries, de 5 zones cadascuna, i una ronda final a 6 zones. La prova barcelonina va començar puntualment a les 17 hores amb una primera ronda en la qual els vuit pilots van afrontar 5 zones cadascun. Els sis millors pilots van ser Toni Bou, Adam Raga, Mateo Grattarola, Jaime Busto, Benôit Bincaz i Sondre Haga, que van passar a la segona ronda, en la qual es va decidir els tres finalistes. No va haver-hi sorpreses i es van classificar per a la final Toni Bou, Adam Raga i Mateo Grattarola.

Va ser una final a tres emocionant. El desgast físic dels pilots després de les dues primeres rondes, la dificultat de les zones, formades per estructures de formigó, metàl·liques i zones naturals, va posar al límit els pilots. Finalment, Toni Bou es va emportar el triomf i va aconseguir la seva 15a victòria al Palau Sant Jordi. El pierenc va assegurar que es troba fort i que segueix treballant dia a dia per a millorar i afrontar la recta final del Mundial que haurà d’esperar al mes d’octubre.

Arxivat a: Esports
Toni Bou - Palau Sant Jordi