Portada > Actualitat > Notícies > Afectacions en el trànsit amb motiu de la Fira del Sant Crist

Afectacions en el trànsit amb motiu de la Fira del Sant Crist

21/04/2022

S’habilitaran tres zones d’aparcament properes al recinte firal i es tallaran alguns carrers des del matí de divendres 22 d’abril a les 22 hores de diumenge 24 d’abril

Aquest cap de setmana se celebra la Fira del Sant Crist, un esdeveniment que s’organitza amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local i que en anys anteriors es va haver de suspendre degut a la pandèmia. El recinte firal s’instal·larà als carrers Piereta, Sant Cristòfol, Sant Bonifaci, Doctor Carles i Jaume Fonts. Al llarg del recorregut hi haurà tres escenaris en els quals s’aniran realitzant activitats complementàries. El principal estarà ubicat al carrer Onze de Setembre i acollirà exhibicions i actuacions musicals. 

L’Ajuntament té previst habilitar tres zones d’aparcament properes al recinte firal: una a l’aparcament del Gall Mullat, al costat de la llar d’infants; una segona a l’aparcament de la Bòbila; i la darrera a la rotonda Toni Bou. 

La celebració de la fira també provocarà afectacions en el trànsit. Des de divendres 22 d’abril al matí i fins diumenge 24 d’abril a les 22 hores, tot el recinte firal quedarà tancat i no hi podran circular els vehicles, inclòs el carrer Pau Claris. Les entrades dels garatges en aquests carrers quedaran provisionalment bloquejades per l’emplaçament de les parades participants en la fira, fet que impedirà l'entrada i sortida dels vehicles durant els dies i les hores establertes. El tram del carrer Sant Bonifaci comprès entre els carrers Onze de Setembre i Herois del Bruc, també quedarà tancat al trànsit rodat a partir de dijous 21 d’abril a les 8 hores i, en conseqüència, les entrades als garatges quedaran provisionalment bloquejades. 

Com ja és habitual, no hi faltaran el mercat d’artesania, que estarà ubicat al carrer Doctor Carles, l’exposició destinada a l’automoció, al carrer Sant Cristòfol, les dues zones infantils als carrers Piereta i Jaume Font i les atraccions, que estaran instal·lades al parc del Gall Mullat.

Arxivat a: Fires
Fira del Sant Crist