Portada > Actualitat > Notícies > Piera surt al carrer per celebrar les Festes del Sant Crist

Piera surt al carrer per celebrar les Festes del Sant Crist

02/05/2022

La ciutadania ha respost massivament en tots els esdeveniments celebrats com ara els concerts, el Devotion Festival, el Correfoc o l’Aplec de Mas Bonans

Després de l’èxit de la fira, que es va celebrar els dies 23 i 24 d’abril, Piera ha viscut les Festes del Sant Crist, que han tingut una gran resposta per part de la ciutadania. El temps ha acompanyat i petits i grans han pogut gaudir d’activitats diverses, entre les quals no va faltar la celebració, el dia 28 d’abril, de la Diada del Sant Crist, amb l’ofrena floral i l’ofici a l’església de Santa Maria de Piera, i la ballada de sardanes, el concert i el ball a càrrec de l’Orquestra la Principal de la Bisbal. 

El divendres 29, el Teatre Foment va acollir la Combogira, que va comptar amb la participació del CEM Cal Maristany, de l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases i de les escoles de música de Sant Sadurní d’Anoia i de Sant Esteve de Sesrovires. I al vespre, el Devotion Festival va celebrar el seu 10è aniversari amb la música dels discjòqueis Miquel del Pozo, Jofre Soteras, Jose Fariña i els Devotion Friends. 

Les activitats van continuar dissabte 30 amb un espectacle infantil, el Correfoc, organitzat pels Diables de Piera, i el concert del grup La Cosa Nostra, al Gall Mullat. 

Finalment, ahir diumenge dia 1 de maig, es va celebrar el 46è Aplec de Mas Bonans amb una gran participació de veïns i veïnes que no es van voler perdre aquesta jornada. Alguns van sortir caminant de la Font del Prat. I a partir de les 10 hores va haver-hi la tradicional missa i una primera ballada de sardanes amb la Cobla Maricel i Vila d’Olesa. Al migdia no va faltar la paella popular i, a la tarda, jocs de cucanya per als infants i una segona ballada de sardanes, aquest cop amb la Cobla Ciutat de Terrassa.

Arxivat a: Festes
Festes del Sant Crist 2022
Festes del Sant Crist 2022
Festes del Sant Crist 2022
Festes del Sant Crist 2022
Festes del Sant Crist 2022
Festes del Sant Crist 2022
Festes del Sant Crist 2022
Festes del Sant Crist 2022
Festes del Sant Crist 2022
Festes del Sant Crist 2022
Festes del Sant Crist 2022
Festes del Sant Crist 2022
Festes del Sant Crist 2022
Festes del Sant Crist 2022
Festes del Sant Crist 2022
Festes del Sant Crist 2022