Portada > Actualitat > Notícies > Nou servei gratuït de recollida de voluminosos a domicili a Can Canals i El Portell

Nou servei gratuït de recollida de voluminosos a domicili a Can Canals i El Portell

27/05/2022

Els veïns i les veïnes d’aquests barris ja poden sol·licitar aquest servei que es començarà a realitzar a partir del proper dimecres dia 1 de juny

L’Ajuntament de Piera posa a disposició dels veïns i les veïnes dels barris de Can Canals i El Portell un nou servei de recollida de voluminosos porta a porta. El consistori ha retirat un total de 13 contenidors amb l’objectiu de garantir que la gestió dels residus es faci correctament, evitar abocaments incontrolats i que se’n faci un ús inadequat per part de gent aliena al barri.  Aquest nou servei suposa també importants avantatges per a la ciutadania atès que és gratuït i evita que s’hagin de traslladar els residus voluminosos fins als punts de recollida. 

Per accedir a aquest sistema porta a porta només cal trucar al telèfon 640 176 661 i facilitar les dades de la persona, la direcció on s’ha de fer la recollida i la descripció del material a retirar. El camió només s’emportarà voluminosos grans, com ara mobles, grans electrodomèstics, matalassos, fustam, o restes de poda i jardineria. No es recolliran residus industrials o runa ni residus domèstics que, pel seu volum o classificació, s’han de llençar als contenidors del carrer o portar a la deixalleria. En el cas de materials apilables, com restes de jardineria, poda, fullaraca i gespa, s’ha de recollir prèviament una saca normalitzada, disponible gratuïtament a la deixalleria, en l'horari de 9.30 a 14h de dilluns a dissabte. Es donaran un màxim de dues saques per habitatges. No es recolliran saques que continguin altres materials, una pràctica que a més és sancionable.  

La recollida a Can Canals i El Portell es fa els dimecres. Cal demanar el servei prèviament, mai més tard de les 19 hores del dia anterior. Els residus s’han de treure el dia abans a la vorera, fora de la propietat, garantint que no suposi cap molèstia per al pas de vehicles ni de vianants. Es demana també a la ciutadania que, un cop el camió s’emporti els voluminosos, es netegi la brutícia que els residus hagin pogut generar. 

La voluntat del consistori és poder ampliar aquest servei gradualment a la resta de pobles i barris de Piera. 

Per a més informació es pot trucar al telèfon de la deixalleria, al 93 778 95 88.

Arxivat a: Serveis generals
Servei de recollida de voluminosos

Arxius adjunts