Portada > Actualitat > Notícies > Piera es prepara per celebrar la Setmana de la Joventut

Piera es prepara per celebrar la Setmana de la Joventut

20/07/2022

La proposta aterra amb música, una sessió de grafitis, una batalla de galls i un taller conduit per Joel Trulls, campió d’Espanya d’Streetworkout

L’Ajuntament de Piera i l’entitat Jovent de Piera posen sobre la taula una proposta que barreja esport, música i cultura durant una setmana amb actes dedicats al jovent, de dilluns 25 a dissabte 30 de juliol.

La Fira d’Artistes Joves encetarà a partir de les 19 h el cicle d’activitats a la plaça del Peix. Tot el jovent d’entre 16 a 35 anys està convidat a formar part de la mostra, per la qual només cal emplenar aquest formulari per a poder participar-hi. A continuació, hi haurà una sessió de chill-out amb música.

De cara a dimarts, la cursa d’obstacles amb zones aquàtiques «Xtrem Race» se celebrarà al camp de futbol municipal a les 18 h. El dimecres estarà marcat per una activitat doble al parc del Gall Mullat, ja que Oriol Mateu i Olaguer Colom conviden a tothom a participar en un taller de grafitis a les 18 h. L’actual campió d’Espanya d’Streetworkout, el pierenc Joel Trulls, conduirà a partir de les 19 h una sessió sobre cal·listènia.

El divendres a les 21 h, la Font del Prat acollirà una batalla de rap a on diversos contrincants s’enfrontaran dialècticament. Qui vulgui formar-ne part, pot inscriure’s en aquest enllaç. A posteriori, els artistes Merlin Rodríguez, N3F3RTITI i Mutenotexx3 B2B GARTOSOUND pujaran els decibels amb la Festa Techno.

La cloenda de la setmana arribarà dissabte a l’exterior de la Nau de Cal Sanahuja amb la festa «Devotion Summer Party» a partir de les 23 h i a càrrec dels DJ Jofre Soteras, Miquel del Pozo i Gabri S.

Arxivat a: Joventut, Lleure
Setmana Jove

Arxius adjunts