Portada > Actualitat > Notícies > Es completa per primera vegada a Piera el Curs de Monitor Esportiu

Es completa per primera vegada a Piera el Curs de Monitor Esportiu

21/07/2022

La formació permetrà a les persones titulades exercir com a monitor de poliesportiu o com a àrbitre en partits dels Jocs Escolars

Aquest mes de juliol, les instal·lacions de l’Institut Escola Piera han acollit la segona part del CIaTE (Curs d’Iniciació a Tècnic Esportiu). La primera, que es va impartir durant les passades vacances de Nadal, va comptar amb 25 persones inscrites, i totes elles van aprovar aquell primer bloc del curs. Davant l’èxit de la convocatòria, la Regidoria de Joventut va prendre el compromís d’impulsar la segona part del curs perquè l’alumnat no s’hagués de desplaçar fora de Piera per poder finalitzar la titulació.

En aquest segon bloc, que ha tingut una durada de dues setmanes, l’alumnat ha rebut formació teòrica que s'ha complementat amb una part pràctica en pista i un curs de primers auxilis. El CIaTE inclou un treball final per grups en el qual els nois i les noies planificaran un projecte de gestió esportiva per a Piera adaptat a la realitat, amb pressupostos, possibles subvencions i gestió de l’esdeveniment.

La titulació obtinguda permetrà al jovent participant exercir com a monitor de poliesportiu o àrbitre d’activitats extraescolars.

Arxivat a: Joventut
Curs CIaTE
Curs CIaTE
Curs CIaTE