Portada > Actualitat > Notícies > Nou espai fotogràfic en línia dels actes celebrats al municipi

Nou espai fotogràfic en línia dels actes celebrats al municipi

24/10/2022

S’inaugura un recull d’imatges en línia amb les activitats que s’han organitzat a Piera al llarg d’aquest any

L'Ajuntament de Piera posa a l'abast de la ciutadania un registre fotogràfic, realitzat per una persona professionalitzada, dels d'actes de la Festa Major de 2022 i d'altres propostes organitzades pel consistori. D'aquesta forma, la corporació local continua apostant per la modernització de les vies de contacte amb la població.

L'arxiu és públic a la plataforma Flickr, un espai web especialitzat en la gestió audiovisual d'alta qualitat. De moment, el perfil de l'Ajuntament en aquest servei compta amb un total de 2.469 imatges d'actes, com els concerts de Buhos i de la banda Orquestra de Piera (BOP) i la cercavila de Festa Major i de la Patrulla Canina, així com de l'acte institucional d'homenatge a Rafael Casanova l'11 de setembre, del Pieradegusta 2022 o de la primera edició de la Fira del Conte «Rondalles».

Podeu accedir a l’arxiu des d’aquí o des del bàner «Els actes, en imatges», situat a la part dreta de la pàgina principal del web municipal.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Els actes, en imatges