Portada > Actualitat > Notícies > Èxit del 3r torneig de vòlei sorra

Èxit del 3r torneig de vòlei sorra

31/08/2009

Diumenge al vespre es van lliurar els trofeus del 3r torneig de vòlei sorra organitzat per l'Associació Juvenil 83 i mig, a la pista del Gall Mullat. Una edició que ha estat un èxit, gràcies a la resposta de públic obtinguda i la participació de 180 equips d'arreu de Catalunya. Com a novetat, aquest any s'han habilitat quatre pistes, una més que en la passada edició, que han estat funcionant des de les 6 del matí fins a les 2 de la matinada tot el cap de setmana. També hi va haver zona d'acampada al pati de l'antiga escola de Les Flandes. Els resultats del 3r campionat de vòlei sorra van ser els següents:

2x2 Masculí Obert:
1r: German i Dani
2n: Mira kin dit

2x2 Femení Obert:
1r: Butifarron desenbutifarronizate
2n: Xufris

2x2 Mixt Obert:
1r: Els pupes
2n: Aleix i Sara

4x4 Masculí Obert:
1r: Comorr
2n: Albirroja

4x4 Femení Obert:
1r: Verduritas
2n: Descansa

4x4 Mixt Obert:
1r: Goodbye Kitty
2n: Birres ab doble R

2x2 Masculí Elit:
1r: Volei6
2n: Guillem i Santi

2x2 Femení Elit:
1r: Elena i Miriam
2n: Un quart de dues

2x2 Mixt Elit:
1r: Guillermo i Elena
2n Yuri-Ake

4x4 Femeni Elit:
1r: Itanyoles
2n: Vestuari 2

4x4 Mixt Elit:
1r: Protectors del vòlei
2n: Nancys Morenas

L'organització es va mostrar molt satisfeta per l'experiència viscuda després que el passat 17 d'agost ja havia començat també el campionat de Futbol Sorra. Els partits del campionats es van fer a les tardes fins al 23 d'agost, de les 19 a les 23h, amb participació d'equips locals i de pobles veïns. Els dies 22 i 23 es va disputar l'Open Piera organitzat per l'empresa Dúplex Media. Diumenge 23 a la tarda, últim dia del campionat, es van lliurar 5 trofeus: als 3 primers classificats, al porter menys golejat i al màxim golejador.

 

 

Arxivat a: Activitats d'estiu
3r Campionat volei sorra 3
3r campionat de vòlei sorra 3
3r campionat de vòlei platja 1
Text vòlei sorra
3r campionat vòlei sorra 5