Portada > Actualitat > Notícies > Punt final a les festes d'estiu als barris

Punt final a les festes d'estiu als barris

31/08/2009

Aquest cap de setmana van celebrar les últimes festes d'estiu els barris pierencs del Bedorc, Can Mata i Avinguda Barcelona-Serral. A Can Mata es va fer la inauguració de les instal·lacions de la pista poliesportiva, amb l'adequació dels vestidors per als àrbitres i els visitants. Unes instal·lacions de les quals es farà càrrec l'associació de veïns del barri i que es podran utilitzar com a reforç de la xarxa de pistes municipals. La festa va finalitzar amb un sopar popular per als socis i ball, amb assistència dels regidors de Benestar Social, Hisenda, Esports, Barris i Urbanisme.

Al Bedorc van tenir 4 dies de festa major amb teatre, cinema a la fresca, sopar popular amb havaneres, activitats infantils, trobada de plaques de cava, sardanes, sopar bingo i castell de focs. A l'Avinguda Barcelona, va inaugurar la festa el pregó de la pubilla pierenca Iris Llop i des de divendres i fins diumenge hi ha hagut entreteniments per als infants, futbol, sopar de germanor i cercavila amb els diables més petits. Diumenge, completaven les festes la banda de tambors de Can Parellada, sardanes i espectacle infantil i playback.

Arxivat a: Activitats d'estiu
Equip d'adults a Can Mata
Equip infantil de Can Mata
Inauguració de les instal·lacions esportives de Can Mata