Portada > Actualitat > Notícies > Petanca entre barris

Petanca entre barris

14/06/2010

El passat cap de setmana es va celebrar la final del campionat de petanca que enfrontava 6 tripletes de cada equip dels barris de Can Canals i La Venta-Can Mussarro. Aquest era el partit de tornada, ja que el cap de setmana anterior i coincidint amb la Festa de l’Esport de la Diputació de Barcelona s’havien disputat les partides a La Venta-Can Mussarro. Finalment, i després de comptar les victòries entre uns i altres, l’equip guanyador va ser el barri de Can Canals, els participants del qual es van endur un trofeu. Tant l’alcalde com la regidora d’esports de l’Ajuntament de Piera van assistir a la trobada i van poder comprovar el bon ambient que hi ha entre aquests dos barris.

Arxivat a: Barris
Petanca a Can Canals