Portada > Actualitat > Notícies > Dignificació d'espais

Dignificació d'espais

23/05/2011

Finalitza una de les actuacions de dignificació d’espais al voltant de la pista de l’avinguda de Barcelona. Es tracta d’unes obres que han permès ordenar els accessos amb 820 m2 de voreres amples i contínues al carrer Tarragona i Girona i que permeten el pas dels vianants d’una manera còmoda i segura. S’elimina així també una zona de terra que acostumava a acumular brossa on ara s’hi ha habilitat una desena de places d’aparcament més al carrer Balmes que se sumen a l’ampliació de l’oferta pròxima a l’eix comercial del municipi.

Arxivat a: Obres i serveis
Voltants pista avinguda Barcelona
Voltants pista avinguda Barcelona
Voltants pista avinguda Barcelona
Voltants pista avinguda Barcelona
Voltants pista avinguda Barcelona

Arxius adjunts