Portada > Actualitat > Notícies > Èxit del motocròs a Can Claramunt (►♪)

Èxit del motocròs a Can Claramunt (►♪)

08/08/2011

El passat 6 d'agost a la tarda es va celebrar el campionat de motocròs a Can Claramunt, un dels plats forts dins la programació d'actes de la festa d'estiu d'aquest barri. En total van ser 37 els participants al campionat, que es van repartir en 3 grups: adults, mitjans i petits. Els guanyadors del grup d'adults van ser César Valdepeñas, Casimiro Noya i Eric Monedero. El lliurament de trofeus i medalles va anar a càrrec de la regidora d'Esports, Maite Guzmán. L'Associació de Veïns de Can Claramunt, organitzadors del campionat, està molt satisfeta per la bona participació assolida en aquesta edició.

Arxivat a: Activitats d'estiu
Campionat motocròs 3
Campionat motocròs Can Claramunt 1
Campionat motocròs Can Claramunt 2