Portada > Actualitat > Notícies > Promocionant l'hàbit de menjar fruita

Promocionant l'hàbit de menjar fruita

08/08/2012

Aquest estiu, amb l’objectiu de donar continuïtat a la promoció de la fruita dolça, especialment el préssec de La Fortesa, s’han organitzat activitats paral·leles al Mercat de la Fruita Dolça iniciat a mitjan de juny. Així, el passat 26 de juliol es va dur a terme un tast d’aquesta fruita entre els nens i les nenes inscrits a les activitats d’estiu del Club de Tennis, amb la col·laboració del Centre d’Atenció Primària de Piera, un agent amb un paper molt important en aquesta iniciativa.
La Sra. Montserrat Martí, pagesa de La Fortesa, va explicar el procés de producció dels préssecs, la tipologia, com es cuiden els arbres i com i quan es cull aquesta fruita, mentre que les infermeres del CAP, Núria Carré, Núria Boltà i Noèlia Reñé, van incidir en la importància d'ensenyar l’hàbit de menjar fruita entre els més petits, ressaltant les vitamines i els elements nutritius que ens aporten. Per això, en aquesta jornada els nens van poder conèixer i tastar diferents maneres de menjar el préssec: natural tallat a trossets, amb un granissat o un batut amb iogurt. D’aquesta manera, els van traslladar la necessitat de consumir fruita cada dia i la importància d’adquirir aquest hàbit tan saludable. Aquesta és una iniciativa promoguda per les regidories d’Empresa i de Sanitat de l’Ajuntament de Piera.  

Arxivat a: Promoció econòmica
Promocionant l'hàbit de menjar fruita
Promocionant l'hàbit de menjar fruita
Promocionant l'hàbit de menjar fruita
Promocionant l'hàbit de menjar fruita
Promocionant l'hàbit de menjar fruita