Portada > Actualitat > Notícies > Programa de suport a l'alimentació infantil

Programa de suport a l'alimentació infantil

16/11/2013

Des de Creu Roja Anoia es continua treballant pel programa de suport a l'alimentació infantil, un projecte que va néixer l'any passat a la Marató de la pobresa de TV3.

El projecte de beques menjador va néixer l’any passat a la Marató de la pobresa de TV-3, amb l’objectiu de dotar d’ajudes econòmiques al menjador escolar per a alumnes d’educació infantil i primària (de P3 a 6è de primària) de tot Catalunya sota els paràmetres de risc d’exclusió social, justificat sempre amb un informe de valoració social fet pels professionals de Creu Roja. Aquest és un projecte que segueix essent necessari en aquest nou curs.

En aquests moments s’estan becant 40 infants de la comarca i hi ha pendent d’aprovar la sol·licitud de 20 infants més. És per això que arreu de l’Anoia s'ha animat diferents entitats a tirar endavant iniciatives per captar fons per a aquest projecte (Penya Blaugrana, FAGEPI...) i també des de Creu Roja s'inicia de nou la Zona CR, on es volen conseguir noves sòcies i socis que aportin els fons necessaris perquè tots els infants tinguin com a mínim un àpat complet i saludable al dia.

Participeu-hi trucant al 93 803 07 89.

Arxivat a: Benestar social
Creu Roja