Portada > Actualitat > Notícies > Nou web de Piera Intercanvia

Nou web de Piera Intercanvia

16/12/2013

Piera Intercanvia presenta un web renovat i adaptat als nous formats per tal de millorar-ne la funcionalitat i fer-lo més accessible a tothom qui vulgui intercanviar, compartir o regalar.

El nou web pieraintercanvia.cat s'adapta a qualsevol dispositiu (tablet, mòbil o ordinador) i té una funcionalitat adequada a cadascun d'aquests elements. Entre els canvis que s'hi han fet hi ha, entre d'altres, l'opció d'ampliar les fotos de cada producte o la d'avís en el cas que es produeixi una oferta o una demanda a les persones que estiguin subscrites a aquest servei.

Què és Piera intercanvia?

Piera Intercanvia és un espai web on podeu intercanviar, compartir i regalar. Objectes com els que tothom tenim a casa i que no fem servir. Abans de llençar-los o mantenir-los en desús poden ser útils per a alguna altra persona.

Així mateix, podeu oferir o demanar un servei: Que us passegin el gos, ensenyar receptes de cuina, ajuda per instal·lar un programa informàtic...

Aquest espai virtual pretén potenciar el consum responsable allargant la vida dels objectes, i contribuir d’aquesta manera en la reducció de la quantitat de residus que generem.

No cal que sigueu de Piera per participar-hi. Tot i que els intercanvis seran més fàcils si pertanyeu al municipi, aquesta és una iniciativa oberta a tothom.

Podeu consultar el funcionament i les condicions d'ús a pieraintercanvia.cat.

Arxivat a: Comerç
Piera Intercanvia