Portada > Actualitat > Notícies > XVIII Trobada gegantera

XVIII Trobada gegantera

15/04/2014

El passat dissabte, els Eixerits Geganters de la Vila de Piera van celebrar la XVIII Trobada de Gegants, amb la participació de colles geganteres d'arreu del nostre territori.

El passat dissabte 12 d’abril els Eixerits Geganters de la Vila de Piera van celebrar la XVIII Trobada de Gegants. A la cercavila hi van participar el Grup de Tabalers de Sant Jaume Sesoliveres, els Gegants de Sant Guim de Freixenet, els Gegants de Tuïr (Catalunya Nord), els Gegants Delta Prat del Prat de Llobregat, els Gegants de Cornellà de Llobregat i els Gegants de Sant Cugat Sesgarrigues. També hi van participar els Eixerits Timbalers de la Vila de Piera, que van acompanyar a en Jaume i na Elisenda fins al final de la cercavila a la plaça del Peix. Allà, es va fer un ball conjunt i finalment es va celebrar un sopar de germanor amb tots els participants.

Aquesta no és la primera sortida de la temporada gegantera dels Eixerits, ja que el 2 de febrer van participar en les festes de Sant Nicasi a Sant Jaume Sesoliveres, i el 9 de març es van desplaçar al Prat de Llobregat on van formar part de la cercavila organitzada pels Gegants Delta Prat.

La propera sortida dels Eixerits Geganters de la Vila de Piera és el pròxim 24 de maig a Igualada, on participaran en el 15è Aniversari de la Coordinadora de Gegants de l’Anoia. Us recordem que si voleu estar informats sobre les activitats dels Eixerits Geganters de la Vila de Piera podeu accedir al web: www.facebook.com/gegantsdepiera.

Arxivat a: Tradicions
XVIII Trobada gegantera
XVIII Trobada gegantera
XVIII Trobada gegantera
XVIII Trobada gegantera
XVIII Trobada gegantera