Portada > Actualitat > Notícies > Balanç d'una caminada solidària

Balanç d'una caminada solidària

09/12/2014

Crònica de l'Associació Dispiera resumint com va anar la caminada solidària del passat 8 de desembre, amb motiu del Dia Mundial de la Discapacitat.

Dispiera vol donar les gràcies a totes les persones que van participar a la 1a Caminada Solidària per la Discapacitat a Piera, que va tenir lloc el passat dilluns 8 de desembre. També vol agrair als comerços locals i empreses que hi van col·laborar i especialment a l'Ajuntament de Piera pel suport a aquesta iniciativa en particular i el que dóna a la resta d'activitats que l'associació porta a terme durant tot l'any.

Amb aquesta caminada Dispiera va oferir un toc d'atenció a la vulnerabilitat que, amb el pretext de la crisi,  pateixen els drets de les persones amb discapacitat, especialment les més indefenses, les persones amb discapacitat intel·lectual.

A la pràctica, i ben entrat el segle XXI, encara no s'ha aconseguit que aquestes persones siguin ciutadans i ciutadanes de ple dret ni tinguin, en molts casos, garantit l'accés a serveis bàsics com l'educació, la feina, l'habitatge i la salut en condicions d'igualtat d'oportunitats que la resta de la població.

És per això que petites iniciatives com aquesta pretenen fer reflexionar, ni que sigui per un sol dia, a les persones del l’entorn sobre quin model de societat volen per a ells i per les seves famílies, ja que no es pot oblidar que la discapacitat és cosa de tots i que la pot patir qualsevol persona en qualsevol moment de la seva vida.

Els diners recollits aniran directes a subvencionar les activitats estimuladores i de lleure que  Dispiera organitza per a infants i joves amb discapacitat intel·lectual.

Associació Dispiera, desembre de 2014

Arxivat a: Benestar social
Balanç d'una caminada solidària
Balanç d'una caminada solidària
Balanç d'una caminada solidària