Portada > Actualitat > Notícies > Debat electoral amb els candidats a l'alcaldia

Debat electoral amb els candidats a l'alcaldia

11/05/2015

Diumenge 10 de maig, Piera Televisió va retransmetre en directe el debat electoral entre els nou candidats a ocupar l’alcaldia de Piera. Un programa que va ser seguit per un bon nombre de veïns des de l’Espai d’Entitats.

El debat, presentat i moderat per Carles Muntaner, va reunir als estudis de PTV els candidats de les nou llistes electorals que han presentat candidatura per governar a Piera, davant l’expectació d’un gran nombre de persones que el van poder seguir còmodament a l’Espai d’Entitats. En primer lloc, cadascú es va presentar individualment i, tot seguit, van anar debatent els diferents i principals àmbits d’actuació municipal.

Els alcaldables en les eleccions municipals d’enguany estan representats per Josep Llopart (CiU), Jordi Madrid (ERC), Javier Perellón (PSC), Francisco Ibáñez (PP), Antoni Rosell (UAM), Albert Llatge (Ara és Demà-Entesa, AED-E), Dolors Tomba (PxC), Iván Buendía (Guanyem Piera) i Manuel G. Pavón (Grupo de Independientes de la Anoia y Urbanizaciones, GUIAU).

La trobada va ser un èxit gràcies a l'organització, l’equip tècnic al control i enregistrament del debat, per l’excel·lent moderació i per la plena disposició dels diferents candidats presents a la convocatòria formulada per la televisió local. Van ser dues hores de debat intens i amb propostes engrescadores, que es podrà tornar a veure en diferit per Piera Televisió (horari disponible a partir d'aquest dijous a www.viladepiera.cat/ptv) i aquest divendres 15 de maig, al voltant de les 20.45 h i a les 23.45 h, i també dissabte 16 a les 7.45 h sintonitzant el Canal Taronja Anoia.

Cal felicitar especialment la desena de col·laboradors de Piera Televisió i al tècnic de so de MUTE so i llum, que van estar al peu del canó, amb un resultat professional fruit de l’exigència i dedicació que van mostrar en aquest debat.

Les eleccions a Ràdio Piera

A dues setmanes de les eleccions, Ràdio Piera inicia una ronda d’entrevistes personalitzades que els oients podran seguir cada dia a les 20 h. L’objectiu proposat és el de donar a conèixer el perfil del cap de llista de cada candidatura.

Aquest és el calendari previst per l’emissora municipal (91.3 FM), que l’ha confeccionat seguint el criteri de menor a major representació municipal; les entrevistes es podran consultar per internet a www.radiopiera.cat:

  • Dilluns 11: Manuel González Pavón (GIAU)
  • Dimarts 12: Iván Buendía (Guanyem Piera)
  • Dimecres 13: Albert Llatge (AED-E)
  • Dijous 14: Antoni Rosell (UAM)
  • Divendres 15: Dolors Tomba (PxC)
  • Dilluns 18: Francisco Ibáñez (PP)
  • Dimarts 19: Jordi Madrid (ERC)
  • Dimecres 20: Javier Perellón (PSC)
  • Dijous 21: Josep Llopart (CiU)

El mateix dijous, a les 21 h, tindrà lloc a la sala de plens de l’Ajuntament el debat electoral obert al públic que organitza Ràdio Piera, el segon entre els nou candidats a l’alcaldia. I el dia de les eleccions, el 24 de maig, a partir de les 20 h, oferirà un ampli seguiment de com han anat les votacions a Piera i Els Hostalets de Pierola, amb el suport dels col·laboradors d’aquest mitjà local des de cada col·legi electoral. El programa especial ofert pels mitjans tècnics i humans de Ràdio Piera segueix l’escrutini pas a pas, al costat dels membres de cada mesa, tasca que permet fer ben aviat una aproximació prou exacta del repartiment dels diferents regidors i les primeres entrevistes de reaccions amb els protagonistes.

Arxivat a: Comunicació
Debat eleccions a PTV - maig 2015
Debat eleccions a PTV - maig 2015
Debat eleccions a PTV - maig 2015
Debat eleccions a PTV - maig 2015
Debat eleccions a PTV - maig 2015
Debat eleccions a PTV - maig 2015
Debat eleccions a PTV - maig 2015
Debat eleccions a PTV - maig 2015
Debat eleccions a PTV - maig 2015