Portada > Actualitat > Notícies > Per participar al Mercat de la Fruita Dolça

Per participar al Mercat de la Fruita Dolça

09/06/2015

Des de l'Ajuntament de Piera es fa una crida a la participació dels pagesos de Piera al Mercat de la Fruita Dolça, que engega una nova edició el diumenge 21 de juny i es farà tots els diumenges d'estiu.

El període establert per participar al Mercat de la Fruita Dolça finalitza el dilluns 15 de juny. Només cal ser pagès o pagesa de Piera amb productes propis i acreditar-ho mitjançant l'alta agrícola. Si voleu apuntar-vos i participar amb una parada truqueu al 93 778 82 00 (ext. 178) o escriviu un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)(Necessites javascript per veure aquest correu-e).

El Mercat de la Fruita Dolça l'integren principalment préssecs de qualitat i producte autòcton cultivat a les vinyes dels pagesos pierencs. El mercat s’instal·larà els diumenges d’estiu a la vorera del costat de la rotonda de la B-224 en direcció a Capellades, al costat de l’accés dret del polígon industrial.

Des de les regidories de Promoció Econòmica i Sanitat de l’Ajuntament s’aposta per aquest tipus de comerç amb l’objectiu principal de potenciar el mercat de la fruita dolça, això sí, amb una ubicació que la farà especial i molt visible per als qui arriben i se’n van de la nostra població. El préssec de la Fortesa i altres fruites dolces del nostre municipi creixen en un clima suau i les pluges abundoses durant la primavera i la tardor, els vents poc freqüents i les hores de sol en una terra profunda i franca i amb un alt contingut en calcària. Aquests factors són decisius a l’hora de determinar les característiques pròpies de les fruites FORDAL: coloracions molt intenses, uniformes i brillants, textures fortes i compactes, adequat contingut en glúcids i aromes excel·lents.

Arxivat a: Promoció econòmica
Mercat de la fruita dolça