Portada > Actualitat > Notícies > Exposicions de la setmana de l'energia

Exposicions de la setmana de l'energia

15/06/2015

Piera és un dels municipis que se suma a la Setmana de l'Energia Sostenible Europea i ho amb dues exposicions temàtiques, que es podran visitar a l'Espai d'Entitats.

La primera de les exposicions, que porta per títol "Respostes al canvi climàtic. El paper dels municipis" es pot veure dels dies 15 a 17 de juny, de 17 a 20 h. I  la segona, "Tu tens la paraula", es pot visitar dels dies 16 al 19 de juny, també de 17 a 20 h.

La Setmana de l’Energia és una campanya feta conjuntament i amb la col·laboració de diferents empreses i entitats, que té per objectiu conscienciar la ciutadania en millorar la gestió energètica i afavorir el canvi d’hàbits en el consum energètic.

La Setmana de l'Energia, que se celebra del 15 al 19 de juny en el marc de la Setmana de l’Energia Sostenible Europea, proposa un seguit d’activitats adreçades a la ciutadania, al més petits i als professionals.

La celebració de la Setmana de l'Energia és una iniciativa de l'Institut Català d'Energia, la Diputació de Barcelona, la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, la Diputació de Girona, el Consell d'Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona, i l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Arxivat a: Medi ambient
Exposicions de la setmana de l'energia 2015

Arxius adjunts