Portada > Actualitat > Notícies > Ha engegat el mercat de la fruita dolça (►♪)

Ha engegat el mercat de la fruita dolça (►♪)

22/06/2015

El passat diumenge, el mercat de la fruita dolça va engegar la 4a temporada. Un mercat que promociona la fruita dolça de Piera i que es pot visitar tots els diumenges d'estiu, de 9 a 14 hores.

El diumenge 21 de juny, el mercat de la fruita dolça va oferir la primera jornada de la quarta temporada. El mercat, organitzat per les regidories de Salut i de Comerç, s'inicia amb l'objectiu de promocionar la fruita dolça de Piera, d'una qualitat i característiques pròpies i que la fan molt saludable pel lloc on es conrea. Tot i que hi ha gent que ja el coneix, en les passades edicions ja s'ha fidelitzat molta gent que espera comprar el producte de proximitat. En aquesta primera cita hi va haver un inflable per a l'entreteniment dels més petits.

Com ja és habitual, el mercat s'ubica al costat de la rotonda on actualment s'està construint el nou edifici del Centre d'Atenció Primària i compta amb una desena de productors que exposen els seus productes, préssec de la Fortesa i altres fruites dolces del nostre municipi, collits i portats directament de l'arbre.

El mercat tindrà continuïtat al llarg dels mesos estivals i es farà tots els diumenges, de 9 a 14 hores, a la rotonda de l'avinguda de la carretera d'Igualada.

Vídeo de la inauguració del Mercat de la Fruita Dolça (Piera TV)

Arxivat a: Promoció econòmica
Mercat de la Fruita Dolça 2015
Mercat de la Fruita Dolça 2015
Mercat de la Fruita Dolça 2015
Mercat de la Fruita Dolça 2015
Mercat de la Fruita Dolça 2015