Portada > Actualitat > Notícies > Temporada 31 de Ràdio Piera

Temporada 31 de Ràdio Piera

15/09/2015

Aquesta setmana comença la programació regular de l’emissora municipal de Piera amb la incorporació de diversos programes i algunes novetats respecte a la temporada anterior. Un dels canvis més destacables està els dimarts amb el nou horari del programa de la parròquia De bat a bat que passa de 8 a les 9 del vespre i l’espai musical My way que comptarà amb 90 minuts (de 21.30 a 23.00) abans de donar pas al clàssic del rock de La nit del llop. Continuen en antena Gramola de cinema, l’espai juvenil Ni més ni menys, Devotion, la Tertúlia o els espais del diumenge amb País petit, La música ets tu o l’Això que és.
I el pròxim 27 de setembre, Ràdio Piera tornarà a fer el desplegament habitual per fer el seguiment de les eleccions al Parlament de Catalunya amb un especial interès ja que, tradicionalment, els resultats que s’obtenen a Piera són molt semblants als que surten en el conjunt de Catalunya.
Més informació, contacte, emissió en directe o la possibilitat d’escoltar els programes a la carta a radiopiera.cat 

Arxivat a: Comunicació
Ràdio Piera