Portada > Actualitat > Notícies > Nou disseny i major periodicitat

Nou disseny i major periodicitat

29/10/2015

El número 27 de la revista Viladepiera.cat presenta novetats amb l'objectiu de fer-la més propera a la ciutadania, amb un nou disseny i amb periodicitat mensual.

El número 27 de la Viladepiera.cat arriba a les llars pierenques amb un nou format i amb novetats substancials amb l'objectiu de fer-la més propera i accessible als vilatans.

Entre els canvis més evidents destaca el nou disseny, que s'ha fet amb la voluntat de facilitar als lectors l'accés a la informació, que es distribueix de manera que sigui més agradable a la lectura i que destaca aquells ítems que permetin una millor comprensió del que s'hi explica. En aquest sentit, també s'han establert canvis en la redacció per potenciar la proximitat a l'actualitat.

El conjunt de novetats es completa amb una reducció de pàgines en cada número, que anirà acompanyada d'un increment de la periodicitat. Així, editant més revistes però de menys pàgines es garantirà que els continguts siguin el més actuals possible, ja que la nova revista arribarà a totes les llars de la nostra població de manera mensual.

Visualitzeu la revista fent clic aquí.

Arxivat a: Comunicació
Revista Viladepiera.cat 27