Portada > Actualitat > Notícies > A concurs dos bars de titularitat pública

A concurs dos bars de titularitat pública

06/04/2016

Fins al 15 d’abril es poden presentar propostes per a l’arrendament del quiosc-bar del pavelló i per al del bar del Foment.

L’Ajuntament de Piera ha publicat el plec de condicions per administrar dues localitzacions típiques del municipi com són el quiosc-bar del pavelló municipal, on s’hi desenvolupa una gran part de l’esport pierenc, i el bar del Foment referència del nucli antic del municipi i lligat, directament, al moviment cultural que genera el teatre. En ambdós casos la durada inicial del contracte és per a dos anys prorrogable. L’obertura de les ofertes presentades es farà el pròxim 20 d’abril al migdia.

Podeu consultar la informació al tauler d’edictes i anuncis de la seu electrònica de l’Ajuntament de Piera.

Arxivat a: Interès ciutadà
Bar Foment Piera