Portada > Actualitat > Notícies > Un segle dedicat a la restauració

Un segle dedicat a la restauració

07/06/2016

El Restaurant La Cantina celebra un segle de dedicació al món de la restauració. L'Ajuntament de Piera ha volgut reconèixer la trajectòria i el servei d'aquest establiment centenari.

La Cantina deu el seu nom al fet que la família va regentar des de l’any 1893 fins al 1936 La Cantina (bar) de l’estació de tren de Piera. L’any 1916 obren “L’Hostal de l’Esteve Samsó”, actualment La Cantina, on tenien una petita bodega on feien parada les diligències i on se servien entrepans de truita, vi, moscatell i carquinyolis.

Com a curiositat, en el llibre Diligències, editat l’any 1947, en un apartat hi diu: “Era curiós i feia badoc estar-se a l’Hostal de l’Esteve Samsó a esperar l’arribada dels cotxes de cavalls que hom sentia venir pel dringar dels picarols i eren força divertides les maniobres de desenganxar i enganxar els cavalls pel servei de les diligències."

Amb els anys, va passar de ser una petita bodega a una fonda. Actualment, només es dóna servei de bar i restaurant. Han estat quatre generacions que han fet possible arribar als 100 anys. Moltes felicitats!

Arxivat a: Interès ciutadà
100 anys La Cantina
100 anys La Cantina
100 anys La Cantina