Portada > Actualitat > Notícies > La Biblioteca comença l’any amb noves propostes

La Biblioteca comença l’any amb noves propostes

18/01/2017

Cursos d’informàtica, tallers per als infants i sessions de teatre en petit format per a adults, entre les iniciatives de l’equipament per a aquest mes de gener

La Biblioteca de Piera ha començat l’any amb noves propostes per a petits i grans. Per aquells que volen iniciar-se en el món de la informàtica, l’equipament ofereix dos cursos d’alfabetització adaptats a diferents nivells d’aprenentatge. Aquests tenen un preu de 15,45 € i s’impartiran al matí del 7 de febrer a l’11 d’abril. Així mateix, amb l’objectiu d’apropar les noves tecnologies a la ciutadania, el personal de la biblioteca ofereix sessions guiades de dues hores cadascuna per aprendre a realitzar els tràmits en línia més habituals amb l’administració. S’aprofiten les sessions per ensenyar l’ús de la plataforma E-Biblio per al préstec de llibres electrònics. Aquesta formació s’imparteix els dimarts de 10 a 12 h, amb cita prèvia.

Per als més petits, durant aquest mes de gener s’han previst diverses activitats. Dimecres 25 de gener a les 18 h, la companyia La Mama i la padrina explicarà als infants el conte Miki, que narra la història d’una nena que viu en un lloc on sempre és hivern. L’activitat està adreçada a nens i nenes de 4 a 8 anys i inclou un petit taller manual.

Del 31 de gener al 14 de febrer també es durà a terme el taller Repensem els contes, destinat a nens i nenes de 6 a 12 anys. La proposta pretén qüestionar històries conegudes a partir de la narració teatralitzada de contes tradicionals i de nova creació. Aquesta activitat és gratuïta i es farà de 18 a 19 h. Les inscripcions es poden formalitzar a la biblioteca.

Finalment, divendres 20 de gener l’actriu Sandra Rossi presentarà una sessió de contes/teatre en petit format per adults. Cuinant històries vol ser una proposta engrescadora i diferent per assaborir les paraules. La sessió començarà a les 21 h i anirà acompanyada d’un ambient relaxat i un cava de la terra. L’entrada és lliure.

Arxivat a: Cultura
Biblioteca de Piera