Portada > Actualitat > Notícies > Primera trobada de falcons i exfalcons de Piera

Primera trobada de falcons i exfalcons de Piera

16/08/2017

La primera trobada falconera se celebrarà el diumenge 3 de setembre i ofereix cercavila, fideuà falconera popular, circ i una festa amb karaoke per als més petits

Els Falcons de Piera han organitzat la 1a trobada de falcons i exfalcons de Piera, una jornada que inclou diversos actes per fer que la celebració sigui el més participada possible.

El primer acte previst és la cercavila dels Falcons de Piera i els bastoners de Masquefa a les 12 h, amb un recorregut que engegarà del carrer Piereta (davant la pantalla informativa de l'Ajuntament) fins a la plaça del Peix on es farà una actuació final. Seguidament, i coincidint amb l'hora de dinar, es farà la fideuà falconera popular i projecció d'un audiovisual històric. Els tiquets es vendran anticipadament, fins al 25 d'agost, al preu de 5 € als punts de venda següents: Casal de Joves i Grans, Bar Foment de Piera, Biblioteca de Piera, Llibreria Amat, Tot Esport i JM Pastissers. També es podran adquirir el mateix diumenge 3 al preu de 7 €.

A les 17.30 h la festa continua amb un actuació del Circ Pistolet, i a les 18.30 h la festa amb Karaoke's Kids posarà punt final al programa d'actes d'una jornada que s'espera que sigui molt participada tant per persones del món falconer com per tothom qui vulgui assistir a un esdeveniment que ja és tota una tradició a la vila i que promet ser alegre i festiu.

Arxivat a: Cultura
Trobada de Colles de Falcons de l'Anoia

Arxius adjunts