Portada > Actualitat > Notícies > La biblioteca tanca un any ple de propostes

La biblioteca tanca un any ple de propostes

14/12/2017

L’obra El perro del Hortelano i els titelles de la Cia Patawa posen punt final a un any ple d’activitats culturals i de foment de la lectura en aquest espai pierenc

Per acabar el 2017, la Biblioteca de Piera ha programat dos actes molt destacats. El dissabte 16 de desembre a les 20 hores, els membres del club “Llegir el teatre” assistiran a la funció El perro del Hortelano al TNC. La dramaturga Helena Pimenta dirigeix aquesta comèdia de Lope de Vega sobre el desig i la llibertat en una posada en escena enèrgica i brillant. 

A més, el dilluns 18 de desembre, la biblioteca acollirà l’espectacle infantil “Truita d’estels” de la Companyia Patawa. A les 18 hores, petits i grans podran gaudir d’una fantàstica actuació amb titelles de taula, titelles grans i música clàssica de viola en directe. 

La Biblioteca tanca així un any ple d’activitats culturals i de foment de la lectura. El 2017, conferències, contes, espectacles, clubs de lectura, exposicions i sortides culturals han marcat l’activa programació d’aquest espai pierenc. La biblioteca es consolida així com un espai per al desenvolupament, la creativitat, l’aprenentatge, l’estudi i el coneixement a la vila.

Arxivat a: Cultura
El perro del hortelano